Huis van Inspiratie

Huis van Inspiratie is het laatste, maar zeker niet het minste deelproject in Nieuw Crooswijk. Dit bijzondere woonplan bestaat uit circa 53 luxe woningen met drie of vier woonlagen en een diepe achtertuin. Ook de woningen van Huis van Inspiratie komen via co-creatie tot stand.

Ruime, luxe woningen

De woningen van Huis van Inspiratie zijn ruim en luxe uitgevoerd. De oppervlakten van deze drie- of vierlaagse woningen lopen uiteen van circa 150 m2 tot circa 250 m2, met tuinen tot maar liefst 25 meter diep! Duurzame materialen dragen bij aan het hoogwaardige karakter van Huis van Inspiratie. De woningen worden opgeleverd met luxe afgewerkte badkamer(s) en toilet. Buitenruimte is er volop: bewoners van Huis van Inspiratie beschikken over een riante privétuin én kunnen gebruikmaken van de collectieve binnentuin in het bouwblok. Bovendien beschikt elke woning over een eigen parkeerplaats en berging. Heeft u behoefte aan een tweede privéparkeerplaats? Deze vindt u in de reeds gerealiseerde stallinggarage in het naastgelegen 2e BLOK.

Koopsommen zijn afhankelijk van de wensen van de koper en beginnen vanaf circa € 465.000,- v.o.n.

Co-creatie woonworkshops

Heeft u belangstelling in dit bijzondere deelproject? En wilt u meedenken over de indeling en de uitstraling van de woningen? Neem dan deel aan de co-creatie woonworkshops! Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw wensen kenbaar maken en u laten inspireren over de mogelijkheden. Zo kunt u meedenken over o.a. het stedenbouwkundig plan, het gevelbeeld en de inrichting van de (binnen)tuin. De aan dit project verbonden interieurarchitecten helpen u bovendien uw persoonlijke interieurwensen waar te maken! Meer over co-creatie.

Interesse? Meld u aan!

31 oktober 2016 vond de startbijeenkomst van Huis van Inspiratie plaats. Kon u daarbij niet aanwezig zijn, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond dit inspirerende woonplan? Vul dan het contactformulier in.

Twee opleveringsniveaus

Voor het interieur kunt u kiezen uit twee opleveringsniveaus:

  • Style (luxe basis/standaard)
  • Custom (maatwerk)